Cum sa tii certurile departe de relatia ta

Pentru ca certurile sunt clar o problema in relatiile din zilele noastra, trebuie sa invatam sa le depasim si sa trecem peste ele fara sa ne afecteze prea mult relatia. De cele mai multe ori, pierdem oameni cu care am fi putut construi o viata frumoasa din cauza unor motive care nu se adeveresc a fi intradevar foarte importante. Sunt de parere ca, in toate relatiile, certurile sunt normale si inevitabile de cele mai multe ori, dar nu trebuie sa se transforme in reale scandaluri deoarece trebuie sa dam dovada ca suntem oameni maturi si ca am trecut de mult peste perioada copilariei in care „ne luam jucariile si plecam acasa” imediat cum cineva ne supara intr-un mod sau altul.

O sa bifez cateva solutii pentru a trece peste certuri si sa ne continuam relatia pe drumul ei normal:

1. Comunicati cat mai mult

Aceasta este mai mult o metoda de prevenire decat de rezolvare pentru ca, nu-i asa?, de fiecare data este mai bine sa prevenim decat sa gasim rezolvari unei probleme deja intamplate in viata noastra.

2. Pastrati tonul cat mai prietenos

Chiar daca iti vine sa tipi, sa arunci sau sa ai vreo reactie nervoasa, trebuie sa inveti sa te controlezi si sa fii calm. Daca nu poti, incearca sa te retragi din fata problemei pentru cateva momente pana iti revii si apoi poti reveni si sa discuti cat se poate de calm cu partenerul tau de viata. De cele mai multe ori, tonul atita mai mult cearta si o transforma in scandal.

3. Rezolvati fiecare problema aparuta in relatia voastra de cuplu

De cele mai multe ori, cuplurile din ziua de azi au tendinta de a trece peste o cearta si sa se comporte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplar. Acest lucru este unul gresit deoarece, chiar sunteti impacati intre voi, problema o sa apara si cu alta ocazie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s